1-677-124-44227
info@your business.com
184 Main Collins Street
Follow us on instagram
Kuka olen

Johanna Kivelä

Olen Johanna Kivelä Ammattivalokuvaaja Lahdesta. Olen opiskellut Valokuvaajan Ammattitutkinnon Visuaaliviestinnän Instituutissa Tampereella. Työhistoriaa valokuvaajana minulla on vuodesta 2012.

Rakastan kuvata ihmisiä ja parasta on nähdä asiakkaan onnistumisen ilon niidenkin kohdalla, jotka heti kättelyssä sanovat ettei heistä saa koskaan hyviä kuvia. Olen valokuvaajana rento, huumorikas ja herkkyyteni ansiosta on helppo ottaa tilanne haltuun myös niiden ihmisten kanssa, jotka kokevat valokuvattavana olemisen epämiellyttäväksi. Kuvaustilanteesta on ihana tehdä asiakkaalle miellyttävä kokemus ja heidän tähtihetkensä. Olen visuaalisesti vahva ja huomaamatta jää harvoin mitkään yksityiskohdat, jotka kaikki ovat kuvissa olennaisia asioita.

Kuvaan omalla toiminimellä potretit, tapahtumakuvaukset, tuotekuvaukset ja mainoskuvaukset. Vahvuuteni on monipuolisuus ja valokuvaamisen lisäksi työskentelen myös Graafisena suunnittelijana. Minulta onnistuu tehdä myös mainosesitetaitot tarvittaessa. Olen siis paljon enemmän kuin valokuvaaja. Olen monitasoinen visuaalisen alan vahva ammattilainen, jolla mielikuvitus on rajaton.

Työskentelen tällä hetkellä Valokuvaajana ja Graafikkona Dinox Sport Oy:lla, sekä Graafisena suunnittelijana Luhta Sportwear Companylla. Koko valaisukalustoni on Dinox Sport Oy:lla osoitteessa Keskikankaantie 25 ja kuvaan heidän tiloissaan myös omat asiakaskuvauskeikat. Toki kuvaan keikkakalustollani myös asiakkaan toiveiden mukaisessa paikassa miljöössä tai asiakkaan kotona.

Älä epäröi siis ottaa yhteyttä – työaikani ja työnantajani ovat joustavat tarpeen vaatiessa.

e-mail: johanna.t.kivela@gmail.com  –  p. 040 523 8553

copyright Johanna Kivelä 2020